Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής των αναγκών των φορέων ελέγχων.


Οι ανάγκες που θα καταγραφούν αφορούν σε ελλείψεις των φορέων σε προσωπικό, σε υλικοτεχνική υποδομή και σε εκπαίδευση.


Η καταγραφή πραγματοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς σε ετήσια βάση με στόχο τον προγραμματισμό διάθεσης πόρων στους φορείς καταπολέμησης της διαφθοράς, σύμφωνα με το στόχο 15 του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου.
Απαιτείται αποκλειστικά ηλεκτρονική καταχώρηση των απαντήσεων και όχι  αποστολή τους σε έντυπη μορφή. Για κάθε πεδίο υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης.


Εάν θέλετε να δείτε τα ζητούμενα πεδία προς συμπλήρωση καθώς και τις σχετικές οδηγίες, πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία καταχώρησης, μπορείτε να βρείτε σχετικό ηλεκτρονικό αντίγραφο εδώ
Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με το περιεχόμενο των πεδίων, παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε με τον οριζόμενο για εσάς στην επιστολή της ΓεΓΚαΔ φορέα καθώς και με την κυρία Πανωραία Σπηλιοπούλου από την ομάδα των εμπειρογνωμόνων της Expertise France στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κύλιση στην Αρχή